Serwis Infona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to wartości tekstowe, zapamiętywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Nasz serwis ma dostęp do tych wartości oraz wykorzystuje je do zapamiętania danych dotyczących użytkownika, takich jak np. ustawienia (typu widok ekranu, wybór języka interfejsu), zapamiętanie zalogowania. Korzystanie z serwisu Infona oznacza zgodę na zapis informacji i ich wykorzystanie dla celów korzytania z serwisu. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności oraz Regulaminie serwisu. Zamknięcie tego okienka potwierdza zapoznanie się z informacją o plikach cookies, akceptację polityki prywatności i regulaminu oraz sposobu wykorzystywania plików cookies w serwisie. Możesz zmienić ustawienia obsługi cookies w swojej przeglądarce.
Genetic characterization of some lactic acid bacteria occurring in an artisanal protected denomination origin (PDO) Italian cheese, the Toma piemontese
Dipartimento di Scienze e Tecnologie Alimentari e Microbiologiche, Sezione di Microbiologia Industriale, Università degli Studi di Milano, Via Celoria 2, 20133 Milano, Italy
Dipartimento di Scienze e Tecnologie Alimentari e Microbiologiche, Sezione di Microbiologia Industriale, Università degli Studi di Milano, Via Celoria 2, 20133 Milano, Italy
Dipartimento di Valorizzazione e Protezione delle Risorse Agroforestali, Settore di Microbiologia e Industrie Agrarie, Università degli Studi di Torino, Torino, Italy
Dipartimento di Valorizzazione e Protezione delle Risorse Agroforestali, Settore di Microbiologia e Industrie Agrarie, Università degli Studi di Torino, Torino, Italy
Dipartimento di Valorizzazione e Protezione delle Risorse Agroforestali, Settore di Microbiologia e Industrie Agrarie, Università degli Studi di Torino, Torino, Italy
Dipartimento di Scienze e Tecnologie Alimentari e Microbiologiche, Sezione di Microbiologia Industriale, Università degli Studi di Milano, Via Celoria 2, 20133 Milano, Italy