Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego > 2013 > nr 2 > 57--60
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 0867-793X |
journal e-ISSN : | 2719-3691 |
Authors
Keywords
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
[1] BARTNIKOWSKA E. 2001. Sprzężone dieny kwasu linolowego. Część I. Budowa i powstawanie, występowanie w żywności. Borgis Wydawnictwo Medyczne. 15, (1), 25.
-
[2] BARTNIKOWSKA E., OBIEDZIŃSKI M.W., GRZEŚKIEWICZ S. 1999. Rola i znaczenie żywieniowe sprzężonych dienów kwasu linolowego. Wydawnictwo Czasopism i Książek Technicznych SIGMA NOT Warszawa, 53, (7), 16.
-
[3] BRZOZOWSKA A., OLĘDZKA R. 2009. rozdz. Suplementacja diety jako droga do poprawy stanu odżywienia i stanu zdrowia ludności. Żywienie człowieka a zdrowie publiczne 3. (red. Gawęcki J. i Roszkowski W.) Państwowe Wydawnictwo Naukowe, Warszawa, 313-327.