Nauka Przyroda Technologie. Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu > 2013 > 7 > 2
Source
Identifiers
journal ISSN : | 1897-7820 |
Authors
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
AMARAL J.S., CASAL S., PEREIRA J.A., SEABRA R.M., OLIVEIRA B.P.P., 2003. Determination of sterol and fatty acid compositions, oxidative stability, and nutritional value of six walnut (Juglans regia L.) cultivars grown in Portugal. J. Agric. Food Chem. 51, 26: 7698-7702.
-
BARTNIKOWSKA E., 2004. Fizjologiczne działanie nienasyconych kwasów tłuszczowych z rodziny omega-6 i omega-3. W: 12. Międzynarodowa Konferencja Naukowa „Postępy w technologii tłuszczów roślinnych”. Pieszczany, Słowacja. Materiały Konferencyjne. Red. R. Toman. Buvik, Pieštʹany: 15-29.
-
CHLEBOWSKA-ŚMIGIEL A., GNIEWOSZ M., 2009. Wpływ jadalnej powłoki pullulanowej na ograniczenie zmian sensorycznych i fizykochemicznych zachodzących w orzechach laskowych podczas ich przechowywania. Bromatol. Chem. Toksykol. 42, 3: 420-425.