Nauka Przyroda Technologie. Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu > 2013 > 7 > 2
Źródło
Identyfikatory
ISSN czasopisma : | 1897-7820 |
Autorzy
Informacje dodatkowe
Wydawca
Obszary wiedzy
Bibliografia
-
AMARAL J.S., CASAL S., PEREIRA J.A., SEABRA R.M., OLIVEIRA B.P.P., 2003. Determination of sterol and fatty acid compositions, oxidative stability, and nutritional value of six walnut (Juglans regia L.) cultivars grown in Portugal. J. Agric. Food Chem. 51, 26: 7698-7702.
-
BARTNIKOWSKA E., 2004. Fizjologiczne działanie nienasyconych kwasów tłuszczowych z rodziny omega-6 i omega-3. W: 12. Międzynarodowa Konferencja Naukowa „Postępy w technologii tłuszczów roślinnych”. Pieszczany, Słowacja. Materiały Konferencyjne. Red. R. Toman. Buvik, Pieštʹany: 15-29.
-
CHLEBOWSKA-ŚMIGIEL A., GNIEWOSZ M., 2009. Wpływ jadalnej powłoki pullulanowej na ograniczenie zmian sensorycznych i fizykochemicznych zachodzących w orzechach laskowych podczas ich przechowywania. Bromatol. Chem. Toksykol. 42, 3: 420-425.