Serwis Infona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to wartości tekstowe, zapamiętywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Nasz serwis ma dostęp do tych wartości oraz wykorzystuje je do zapamiętania danych dotyczących użytkownika, takich jak np. ustawienia (typu widok ekranu, wybór języka interfejsu), zapamiętanie zalogowania. Korzystanie z serwisu Infona oznacza zgodę na zapis informacji i ich wykorzystanie dla celów korzytania z serwisu. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności oraz Regulaminie serwisu. Zamknięcie tego okienka potwierdza zapoznanie się z informacją o plikach cookies, akceptację polityki prywatności i regulaminu oraz sposobu wykorzystywania plików cookies w serwisie. Możesz zmienić ustawienia obsługi cookies w swojej przeglądarce.
Intolerance of histamine could lead to scombroid poisoning with fatal consequences. Current detection methods for histamine are wet laboratory techniques which employ expensive equipment that depends on skills of seasoned technicians and produces delayed test analysis result. Previous works from our group has established that ISFETs can be adapted for detecting histamine with the use of a novel membrane...
Histamine has been identified as chemical indicator to estimate the spoilage of food particularly in fish and fish products. Histamine produced in the fish muscle tissue by the action of bacterial decarboxylase enzyme on histidine, can cause poisoning if histamine content in spoilt fish exceeds the FDA safety limit of 100ppm. Ion Selective Field Effect Transistor (ISFET) was introduced by Bergveld...
Histamine is produced by the decarboxylation of histidine in fish muscle tissue. When histamine is ingested in excessive amount, Scombroid poisoning occurs. Scombroid poisoning is a type of allergy with symptom such as headache, nausea, vomiting, diarrhea, facial swelling and low blood pressure. Existing methods to detect histamine include HPLC and TLC. However, they are expensive; in need of well...
Fishery products are important not only from a nutritional point of view, but also as an item of international trade and foreign exchange earner for a number of countries in the world. Fish are highly perishable, and prone to vast variations in quality due to the method of storage temperature and storage duration. Spoilage is much faster if the fish is not held at chill temperatures [1]. The purpose...
This paper presents the application of Principle Component Analysis (PCA) on RGB color feature extraction of psoriasis image lesions. PCA is used to reduce the dimensionality of data for image compression and is commonly used dataset in micro array research as a cluster analysis tool. In this work, several clinical psoriasis lesion groups are been studied for digital RGB color features extraction...
Podaj zakres dat dla filtrowania wyświetlonych wyników. Możesz podać datę początkową, końcową lub obie daty. Daty możesz wpisać ręcznie lub wybrać za pomocą kalendarza.