Serwis Infona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to wartości tekstowe, zapamiętywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Nasz serwis ma dostęp do tych wartości oraz wykorzystuje je do zapamiętania danych dotyczących użytkownika, takich jak np. ustawienia (typu widok ekranu, wybór języka interfejsu), zapamiętanie zalogowania. Korzystanie z serwisu Infona oznacza zgodę na zapis informacji i ich wykorzystanie dla celów korzytania z serwisu. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności oraz Regulaminie serwisu. Zamknięcie tego okienka potwierdza zapoznanie się z informacją o plikach cookies, akceptację polityki prywatności i regulaminu oraz sposobu wykorzystywania plików cookies w serwisie. Możesz zmienić ustawienia obsługi cookies w swojej przeglądarce.
Coreopsis tinctoria Nutt. from Mt. Kunlun (located in Tibet, Xinjiang) is a new Chrysanthemum tea material, and its volatile components are reported here for the first time. C. tinctoria produces a greater quantity and better quality of volatile components compared with two other Chrysanthemum tea materials (Chrysanthemum morifolium cv. ‘Hangju’ and Chrysanthemum morifolium cv. ‘Gongju’). The volatile...