Serwis Infona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to wartości tekstowe, zapamiętywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Nasz serwis ma dostęp do tych wartości oraz wykorzystuje je do zapamiętania danych dotyczących użytkownika, takich jak np. ustawienia (typu widok ekranu, wybór języka interfejsu), zapamiętanie zalogowania. Korzystanie z serwisu Infona oznacza zgodę na zapis informacji i ich wykorzystanie dla celów korzytania z serwisu. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności oraz Regulaminie serwisu. Zamknięcie tego okienka potwierdza zapoznanie się z informacją o plikach cookies, akceptację polityki prywatności i regulaminu oraz sposobu wykorzystywania plików cookies w serwisie. Możesz zmienić ustawienia obsługi cookies w swojej przeglądarce.
Investigating the effects of maltodextrin, gum arabic, and whey protein concentrate on the microencapsulation efficiency and oxidation stability of hemp seed oil
Transfer Phenomena Laboratory (TPL), Controlled Release Center, Department of Food Science, Technology and Engineering, University College of Agriculture & Natural Resources, University of Tehran, Karaj Campus
Transfer Phenomena Laboratory (TPL), Controlled Release Center, Department of Food Science, Technology and Engineering, University College of Agriculture & Natural Resources, University of Tehran, Karaj Campus
Functional Food Research Core (FFRC), University of Tehran
Center of Excellence in Biothermodynamics, University of Tehran
Transfer Phenomena Laboratory (TPL), Controlled Release Center, Department of Food Science, Technology and Engineering, University College of Agriculture & Natural Resources, University of Tehran, Karaj Campus
Transfer Phenomena Laboratory (TPL), Controlled Release Center, Department of Food Science, Technology and Engineering, University College of Agriculture & Natural Resources, University of Tehran, Karaj Campus
Functional Food Research Core (FFRC), University of Tehran
Transfer Phenomena Laboratory (TPL), Controlled Release Center, Department of Food Science, Technology and Engineering, University College of Agriculture & Natural Resources, University of Tehran, Karaj Campus
Functional Food Research Core (FFRC), University of Tehran