Serwis Infona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to wartości tekstowe, zapamiętywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Nasz serwis ma dostęp do tych wartości oraz wykorzystuje je do zapamiętania danych dotyczących użytkownika, takich jak np. ustawienia (typu widok ekranu, wybór języka interfejsu), zapamiętanie zalogowania. Korzystanie z serwisu Infona oznacza zgodę na zapis informacji i ich wykorzystanie dla celów korzytania z serwisu. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności oraz Regulaminie serwisu. Zamknięcie tego okienka potwierdza zapoznanie się z informacją o plikach cookies, akceptację polityki prywatności i regulaminu oraz sposobu wykorzystywania plików cookies w serwisie. Możesz zmienić ustawienia obsługi cookies w swojej przeglądarce.
Lactic acid tolerance determined by measurement of intracellular pH of single cells of Candida krusei and Saccharomyces cerevisiae isolated from fermented maize dough
Department of Dairy and Food Science, Food Microbiology, The Royal Veterinary and Agricultural University, Rolighedsvej 30, 1958 Frederiksberg C, Copenhagen, Denmark
Department of Dairy and Food Science, Food Microbiology, The Royal Veterinary and Agricultural University, Rolighedsvej 30, 1958 Frederiksberg C, Copenhagen, Denmark
Department of Dairy and Food Science, Food Microbiology, The Royal Veterinary and Agricultural University, Rolighedsvej 30, 1958 Frederiksberg C, Copenhagen, Denmark