Serwis Infona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to wartości tekstowe, zapamiętywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Nasz serwis ma dostęp do tych wartości oraz wykorzystuje je do zapamiętania danych dotyczących użytkownika, takich jak np. ustawienia (typu widok ekranu, wybór języka interfejsu), zapamiętanie zalogowania. Korzystanie z serwisu Infona oznacza zgodę na zapis informacji i ich wykorzystanie dla celów korzytania z serwisu. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności oraz Regulaminie serwisu. Zamknięcie tego okienka potwierdza zapoznanie się z informacją o plikach cookies, akceptację polityki prywatności i regulaminu oraz sposobu wykorzystywania plików cookies w serwisie. Możesz zmienić ustawienia obsługi cookies w swojej przeglądarce.
The influence of serial repitching of Saccharomyces pastorianus on its karyotype and protein profile during the fermentation of gluten-free buckwheat and quinoa wort
Technische Universität München, Center of Life and Food Sciences Weihenstephan, Chair of Brewing and Beverage Technology, Weihenstephaner Steig 20, D-85350 Freising, Germany
University of Ljubljana, Biotechnical Faculty, Department of Food Science and Technology, Chair of Biotechnology, Microbiology and Food Safety, Jamnikarjeva 101, SI-1000 Ljubljana, Slovenia
University of Ljubljana, Biotechnical Faculty, Department of Food Science and Technology, Chair of Biotechnology, Microbiology and Food Safety, Jamnikarjeva 101, SI-1000 Ljubljana, Slovenia
University of Ljubljana, Biotechnical Faculty, Department of Food Science and Technology, Chair of Biotechnology, Microbiology and Food Safety, Jamnikarjeva 101, SI-1000 Ljubljana, Slovenia
Technische Universität München, Center of Life and Food Sciences Weihenstephan, Chair of Brewing and Beverage Technology, Weihenstephaner Steig 20, D-85350 Freising, Germany
Technische Universität München, Center of Life and Food Sciences Weihenstephan, Chair of Brewing and Beverage Technology, Weihenstephaner Steig 20, D-85350 Freising, Germany