Serwis Infona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to wartości tekstowe, zapamiętywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Nasz serwis ma dostęp do tych wartości oraz wykorzystuje je do zapamiętania danych dotyczących użytkownika, takich jak np. ustawienia (typu widok ekranu, wybór języka interfejsu), zapamiętanie zalogowania. Korzystanie z serwisu Infona oznacza zgodę na zapis informacji i ich wykorzystanie dla celów korzytania z serwisu. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności oraz Regulaminie serwisu. Zamknięcie tego okienka potwierdza zapoznanie się z informacją o plikach cookies, akceptację polityki prywatności i regulaminu oraz sposobu wykorzystywania plików cookies w serwisie. Możesz zmienić ustawienia obsługi cookies w swojej przeglądarce.
Levels and daily intake of lead (Pb) and six essential elements in gari samples from Ondo State, Southwest Nigeria: A potential risk factor of health status
Department of Clinical Analyses, Toxicology and Food Sciences, School of Pharmaceutical Sciences of Ribeirão Preto, University of São Paulo, Avenida do Café s/n°, CEP 14040-903 Ribeirão Preto, São Paulo, Brazil
Department of Biological Sciences, Faculty of Basic and Applied Sciences, Osun State University, P.M.B. 4494, Osogbo, Osun State, Nigeria
Department of Clinical Analyses, Toxicology and Food Sciences, School of Pharmaceutical Sciences of Ribeirão Preto, University of São Paulo, Avenida do Café s/n°, CEP 14040-903 Ribeirão Preto, São Paulo, Brazil
Department of Clinical Analyses, Toxicology and Food Sciences, School of Pharmaceutical Sciences of Ribeirão Preto, University of São Paulo, Avenida do Café s/n°, CEP 14040-903 Ribeirão Preto, São Paulo, Brazil
Department of Clinical Analyses, Toxicology and Food Sciences, School of Pharmaceutical Sciences of Ribeirão Preto, University of São Paulo, Avenida do Café s/n°, CEP 14040-903 Ribeirão Preto, São Paulo, Brazil