Serwis Infona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to wartości tekstowe, zapamiętywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Nasz serwis ma dostęp do tych wartości oraz wykorzystuje je do zapamiętania danych dotyczących użytkownika, takich jak np. ustawienia (typu widok ekranu, wybór języka interfejsu), zapamiętanie zalogowania. Korzystanie z serwisu Infona oznacza zgodę na zapis informacji i ich wykorzystanie dla celów korzytania z serwisu. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności oraz Regulaminie serwisu. Zamknięcie tego okienka potwierdza zapoznanie się z informacją o plikach cookies, akceptację polityki prywatności i regulaminu oraz sposobu wykorzystywania plików cookies w serwisie. Możesz zmienić ustawienia obsługi cookies w swojej przeglądarce.
Division of Industrial Microbiology, Department of Food and Nutritional Science, Wageningen University, P.O. Box 8129, 6700 EV Wageningen, The Netherlands
Department of Chemical Engineering, Institute of Technology, University of Santiago de Compostela, E-15706 Santiago de Compostela, Spain
Division of Industrial Microbiology, Department of Food and Nutritional Science, Wageningen University, P.O. Box 8129, 6700 EV Wageningen, The Netherlands