Serwis Infona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to wartości tekstowe, zapamiętywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Nasz serwis ma dostęp do tych wartości oraz wykorzystuje je do zapamiętania danych dotyczących użytkownika, takich jak np. ustawienia (typu widok ekranu, wybór języka interfejsu), zapamiętanie zalogowania. Korzystanie z serwisu Infona oznacza zgodę na zapis informacji i ich wykorzystanie dla celów korzytania z serwisu. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności oraz Regulaminie serwisu. Zamknięcie tego okienka potwierdza zapoznanie się z informacją o plikach cookies, akceptację polityki prywatności i regulaminu oraz sposobu wykorzystywania plików cookies w serwisie. Możesz zmienić ustawienia obsługi cookies w swojej przeglądarce.
Exogenous nitric oxide improves salt tolerance during establishment of Jatropha curcas seedlings by ameliorating oxidative damage and toxic ion accumulation
Departamento de Bioquímica e Biologia Molecular and Instituto Nacional de Ciência e Tecnologia em Salinidade (INCTSal)/CNPq, Universidade Federal do Ceará, 60440-970, Fortaleza, Ceará, Brazil
Departamento de Bioquímica e Biologia Molecular and Instituto Nacional de Ciência e Tecnologia em Salinidade (INCTSal)/CNPq, Universidade Federal do Ceará, 60440-970, Fortaleza, Ceará, Brazil
Departamento de Bioquímica e Biologia Molecular and Instituto Nacional de Ciência e Tecnologia em Salinidade (INCTSal)/CNPq, Universidade Federal do Ceará, 60440-970, Fortaleza, Ceará, Brazil
Departamento de Bioquímica e Biologia Molecular and Instituto Nacional de Ciência e Tecnologia em Salinidade (INCTSal)/CNPq, Universidade Federal do Ceará, 60440-970, Fortaleza, Ceará, Brazil
Departamento de Bioquímica e Biologia Molecular and Instituto Nacional de Ciência e Tecnologia em Salinidade (INCTSal)/CNPq, Universidade Federal do Ceará, 60440-970, Fortaleza, Ceará, Brazil