Serwis Infona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to wartości tekstowe, zapamiętywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Nasz serwis ma dostęp do tych wartości oraz wykorzystuje je do zapamiętania danych dotyczących użytkownika, takich jak np. ustawienia (typu widok ekranu, wybór języka interfejsu), zapamiętanie zalogowania. Korzystanie z serwisu Infona oznacza zgodę na zapis informacji i ich wykorzystanie dla celów korzytania z serwisu. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności oraz Regulaminie serwisu. Zamknięcie tego okienka potwierdza zapoznanie się z informacją o plikach cookies, akceptację polityki prywatności i regulaminu oraz sposobu wykorzystywania plików cookies w serwisie. Możesz zmienić ustawienia obsługi cookies w swojej przeglądarce.
Ecole Supérieure des Industries Alimentaires de Tunis, 58, Rue Alain Savary, 1002 Tunis, Tunisie
Unité de recherche—Procédés Microbiologiques et Alimentaires, Institut National des Sciences Appliquées et de Technologie, B.P. 676, 1080 Tunis, Tunisie
Unité de recherche—Procédés Microbiologiques et Alimentaires, Institut National des Sciences Appliquées et de Technologie, B.P. 676, 1080 Tunis, Tunisie
Ecole Supérieure des Industries Alimentaires de Tunis, 58, Rue Alain Savary, 1002 Tunis, Tunisie
Unité de recherche—Procédés Microbiologiques et Alimentaires, Institut National des Sciences Appliquées et de Technologie, B.P. 676, 1080 Tunis, Tunisie