Serwis Infona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to wartości tekstowe, zapamiętywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Nasz serwis ma dostęp do tych wartości oraz wykorzystuje je do zapamiętania danych dotyczących użytkownika, takich jak np. ustawienia (typu widok ekranu, wybór języka interfejsu), zapamiętanie zalogowania. Korzystanie z serwisu Infona oznacza zgodę na zapis informacji i ich wykorzystanie dla celów korzytania z serwisu. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności oraz Regulaminie serwisu. Zamknięcie tego okienka potwierdza zapoznanie się z informacją o plikach cookies, akceptację polityki prywatności i regulaminu oraz sposobu wykorzystywania plików cookies w serwisie. Możesz zmienić ustawienia obsługi cookies w swojej przeglądarce.
Solanum lycopersicum (tomato) hosts robust phyllosphere and rhizosphere bacterial communities when grown in soil amended with various organic and synthetic fertilizers
Department of Plant Science and Landscape Architecture, University of Maryland, College Park, MD, United States
Division of Microbiology, Office of Regulatory Science, Center for Food Safety & Applied Nutrition, Food and Drug Administration, College Park, MD, United States
Division of Microbiology, Office of Regulatory Science, Center for Food Safety & Applied Nutrition, Food and Drug Administration, College Park, MD, United States
Division of Microbiology, Office of Regulatory Science, Center for Food Safety & Applied Nutrition, Food and Drug Administration, College Park, MD, United States