Serwis Infona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to wartości tekstowe, zapamiętywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Nasz serwis ma dostęp do tych wartości oraz wykorzystuje je do zapamiętania danych dotyczących użytkownika, takich jak np. ustawienia (typu widok ekranu, wybór języka interfejsu), zapamiętanie zalogowania. Korzystanie z serwisu Infona oznacza zgodę na zapis informacji i ich wykorzystanie dla celów korzytania z serwisu. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności oraz Regulaminie serwisu. Zamknięcie tego okienka potwierdza zapoznanie się z informacją o plikach cookies, akceptację polityki prywatności i regulaminu oraz sposobu wykorzystywania plików cookies w serwisie. Możesz zmienić ustawienia obsługi cookies w swojej przeglądarce.
Dietary exposure assessment of Chinese population to tetrabromobisphenol-A, hexabromocyclododecane and decabrominated diphenyl ether: Results of the 5th Chinese Total Diet Study
The Key Laboratory of Food Safety Risk Assessment, Ministry of Health, and China National Center for Food Safety Risk Assessment, Beijing 100021, China
The Key Laboratory of Food Safety Risk Assessment, Ministry of Health, and China National Center for Food Safety Risk Assessment, Beijing 100021, China
The Key Laboratory of Food Safety Risk Assessment, Ministry of Health, and China National Center for Food Safety Risk Assessment, Beijing 100021, China
The Key Laboratory of Food Safety Risk Assessment, Ministry of Health, and China National Center for Food Safety Risk Assessment, Beijing 100021, China