-
Andrejko D., Grochowicz J. 2001. Zmiany wytrzymałości ziaren żyta spowodowane oddziaływaniem promieniowania podczerwonego. Problemy Inżynierii Rolniczej. 2. s. 37-43.
-
Andrejko D., Grochowicz J. 2006. Zmiany właściwości mechanicznych nasion roślin strączkowych pod wpływem promieniowania podczerwonego. Inżynieria i Aparatura Chemiczna. Nr 4. s. 5-8.
-
Glenn G.M., Younce F.L., Pitts M.J. 1991. Fundamental physical properties characterizing the hardness of wheat endosperm. Journal Cereal Science 13, 179-194.
-
Kang Y.S., Spillman C.K., Steele J.L., Chung D.S. 1995. Mechanical properties of wheat. Transaction ASAE. 38(2). s. 573-578.
-
Moss R. 1977. The influence of endosperm structure, protein content and grain moisture on the rate of water penetration into wheat during conditioning. Journal Food Technology 12. s. 275-283.
-
Woźniak W., Grundas S. 1998. Wpływ nawilżania ziarna pszenicy na jego wytrzymałość mechaniczną. Przegląd Zbożowo - Młynarski. Dodatek do Przeglądu Zbożowo-Młynarskiego-Biuletyn Zakładu Fizycznych Podstaw Oceny i Ulepszania Materiałów Roślinnych Instytutu Agrofizyki PAN w Lublinie. 1 (4). s. 26-28.
-
Woźniak W., Styk W. 1996. Internal damage to wheat grain as results of wetting and drying. Drying Technology. 14(2). s. 349-367.
-
Zarkadas L. N., Wiseman J. 2001. Influence of processing variables during micronization of wheat on starch structure and subsequent performance and digestibility in weaned piglets fed wheatbased diets. Animal Feed Science Technology. 93. s. 93-107.