Przemysł Spożywczy > 2017 > T. 71, nr 2 > 18--21
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 0033-250X |
journal e-ISSN : | 2449-996X |
DOI | 10.15199/65.2017.2.3 |
Authors
Keywords
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
[1] Adebayo-Tayo B.C., N.N. Odu, L.M. Anyamele, N.J.P.N. Igwiloh, I.O. Okonko. 2012. „Microbial Quality of Frozen Fish Sold in Uyo Metropolis”. Nature and Science 10 (3): 71–77.
-
[2] Choroby zakaźne i zatrucia w Polsce http://wwwold.pzh.gov.pl/oldpage/epimeld/indexp .html #01.
-
[3] Danyluk B., A. Bilska, P. Kirklo. 2015. „Ocena mikrobiologiczna wybranych produktów drobiowych z grupy żywności wygodnej”. Nauka Przyroda Technologia 9 (3): 1- 9.