Przemysł Spożywczy > 2023 > T. 77, nr 7 > 13--17
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 0033-250X |
journal e-ISSN : | 2449-996X |
DOI | 10.15199/65.2023.7.3 |
Authors
Keywords
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
[1] Bortnowska G. 2022. ,,Effects of composition and storage time of biopolymers-based emulsion-filled gels on the retention and release of aroma compounds: Thermodynamic and kinetic studies”. Food Chemistry 382 : 132308. DOI: 10.1016/j.foodchem.2022.132308.
-
[2] Bortnowska G., A. Bartkowiak, G. Tokarczyk, S. Przybylska, R. Iwański. 2020. ,,Effects of starch type and concentration on the physicochemical properties of bilayer-stabilized oil-in-water emulsion gels enriched with β-1,3/1,6-D-glucans”. Journal of the Science of Food and Agriculture 100 : 4879-4886. DOI: 10.1002/jsfa.10548.
-
[3] Bortnowska G. 2017. ,,Emulsje spożywcze: bioskładniki, reometria rotacyjna i oscylacyjna, innowacyjne technologie”. Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. ISBN 978-83-7663-132-5.