Agricultural Engineering > 2016 > Vol. 20, No. 4 > 77--84
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 2083-1587 |
journal e-ISSN : | 2449-59999 |
DOI | 10.1515/agriceng-2016-0066 |
Authors
Keywords
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
Andrejko, D., Kania, M., Łatka, A., Rydzak, L. (2011). Wpływ obróbki cieplnej promieniami podczerwonymi na proces przemiału ziarna pszenicy odmiany Korynta. MOTROL Motoryzacja i Energetyka Rolnictwa, 13, 7-13.
-
Dolińska, R., Warchalewski, J.R., Gralik, J., Jankowski, T. (2004). Effect of γ-radiation and microwave heating of wheat grain on some starch properties in irradiated grain as well as in grain of the next generation crops. Food/Nahrung, 48(3), 195-200.
-
Pijanowski, E., Dłużewski, M., Dłużewska, A., Jarczyk, A. (1997). Ogólna technologia żywności. WNT Warszawa. ISBN 8320405327.