-
ABD EL-SALAM M.H., EL-SHIBINY S., BUCHHEIM W. 1996. Characteristics and potential uses of the casein macropeptide. Int. Dairy J., 6(4): 327-341.
-
DOBICKI A., PREŚ J., FUCHS B., ŁUCZAK W. 2004. Znaczenie drożdży piwnych w żywieniu bydła i trzody chlewnej [Role of brewer’s yeast in nutrition of cattle and swine]. Prz. Hod., 2: 5-10. (in Polish)
-
DOBICKI A., PREĆ J., ZACHWIEJA A., KWAŚNICKI R. 2006. Saccharomyces cerevisiae preparations in the feeding of cows and their effect on milk yield and composition as well as rumen microorganisms. EJPAU, 9: 4.
-
DOBICKI A., PREŚ J., ZACHWIEJA A., MORDAK R., JAKUS W. 2007. Wpływ preparatów drożdżowych na wybrane parametry biochemiczne krwi i skład mleka [Effect of yeast preparations on some biochemical blood parameters and composition of milk]. Med. Wet., 63: 955-959. (in Polish)
-
DOBRZYŃSKI Z., SOLIŃSKA B., CHOJNICKA K., OPALIŃSKI S., RYSZKA F. 2006. Znaczenie drożdży w żywieniu zwierząt gospodarskich [Importance of yeasts in farm animal nutrition]. Acta Sci. Pol. Med. Vet., 5: 49-66. (in Polish)
-
FUCHS B., RZĄSA A., SZUBA-TRZNADEL A., HAREMZA D. 2007. Preparat drożdży piwnych podawany lochom prośnym i karmiącym jako czynnik stymulujący produkcyjność i zdrowotność prosiąt [Brewer’s yeast preparation given to gestating and nursing pigs as a factor stimulating productivity and health of piglets]. Acta Sci. Pol. Zoot., 6: 17-28. (in Polish)
-
GALIP N. 2006. Effect of supplemental yeast culture and sodium bicarbonate on ruminal fermentation and blood variables in rams. J. Anim. Physiol. Anim. Nutr., 90: 445-452.
-
GARCIA C.C.G., MENDOZA M.G.D., GONZALEZ M.S., COBOS P.M., ORTEGA C.M.E., RAMIREZ L.R. 2000 Effect of a yeast culture (Saccharomyces cerevisiae) and monensin on ruminal fermentation and digestion in sheep. Anim. Feed Sci. Technol., 83: 165-170.
-
GRELA E.R., SEMENIUK V. 2006. Konsekwencje wycofania antybiotykowych stymulatorów wzrostu z żywienia zwierząt [The consequences of withdrawing antibiotic growth stimulators from animal nutrition]. Med. Wet., 62: 502-507.
-
MILEWSKI S. 2009. Wpływ preparatów z Saccharomyces cerevisiae na cechy użytkowości mięsnej oraz wskaźniki hematologiczne jagniąt ssących [Influence of Saccharomyces cerevisiae preparations on meat productivity and haematological indices of suckling lambs]. Med. Wet., 65: 51-54. (in Polish)