Serwis Infona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to wartości tekstowe, zapamiętywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Nasz serwis ma dostęp do tych wartości oraz wykorzystuje je do zapamiętania danych dotyczących użytkownika, takich jak np. ustawienia (typu widok ekranu, wybór języka interfejsu), zapamiętanie zalogowania. Korzystanie z serwisu Infona oznacza zgodę na zapis informacji i ich wykorzystanie dla celów korzytania z serwisu. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności oraz Regulaminie serwisu. Zamknięcie tego okienka potwierdza zapoznanie się z informacją o plikach cookies, akceptację polityki prywatności i regulaminu oraz sposobu wykorzystywania plików cookies w serwisie. Możesz zmienić ustawienia obsługi cookies w swojej przeglądarce.
Warner–Bratzler shear force (WBSF) and % intramuscular fat content (IMF) are objective meat quality measurements that are significantly correlated with aspects of palatability such as tenderness, flavour and juiciness. Using cDNA microarrays, Musculus longissimus transcriptomic profiles at slaughter were compared in samples displaying lower or higher IMF (n=8) and WBSF values on day 1 post mortem...
The aim of the present work was to investigate the transcriptome response of gilthead sea bream (Sparus aurata) after challenge with the myxosporean Enteromyxum leei, a wide-spread enteric parasite causing heavy economic losses in Mediterranean sparid farms. This parasite causes severe desquamative enteritis which usually leads to death of the fish, and there are no preventative or curative treatments...
Podaj zakres dat dla filtrowania wyświetlonych wyników. Możesz podać datę początkową, końcową lub obie daty. Daty możesz wpisać ręcznie lub wybrać za pomocą kalendarza.