Serwis Infona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to wartości tekstowe, zapamiętywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Nasz serwis ma dostęp do tych wartości oraz wykorzystuje je do zapamiętania danych dotyczących użytkownika, takich jak np. ustawienia (typu widok ekranu, wybór języka interfejsu), zapamiętanie zalogowania. Korzystanie z serwisu Infona oznacza zgodę na zapis informacji i ich wykorzystanie dla celów korzytania z serwisu. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności oraz Regulaminie serwisu. Zamknięcie tego okienka potwierdza zapoznanie się z informacją o plikach cookies, akceptację polityki prywatności i regulaminu oraz sposobu wykorzystywania plików cookies w serwisie. Możesz zmienić ustawienia obsługi cookies w swojej przeglądarce.
A total of 48,246 microbiological test results were collected from 130 meat processing plants and 220 meat retail facilities over a seven year period: 41months before and 43months after HACCP implementation. Our results confirm a strong positive effect of mandatory HACCP implementation on process hygiene indicators in meat establishments. Significant reductions were observed in the number of hygiene...
This paper presents results from a research that analyzed effects of implementing HACCP on process hygiene in food establishments in Serbia. Process hygiene indicators were microbial profiles of 73,428 samples from food contact surfaces, hands of food handlers and cooling facilities collected from 1707 food establishments during a period of seven years. The study covered two periods during the observed...
Podaj zakres dat dla filtrowania wyświetlonych wyników. Możesz podać datę początkową, końcową lub obie daty. Daty możesz wpisać ręcznie lub wybrać za pomocą kalendarza.