Serwis Infona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to wartości tekstowe, zapamiętywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Nasz serwis ma dostęp do tych wartości oraz wykorzystuje je do zapamiętania danych dotyczących użytkownika, takich jak np. ustawienia (typu widok ekranu, wybór języka interfejsu), zapamiętanie zalogowania. Korzystanie z serwisu Infona oznacza zgodę na zapis informacji i ich wykorzystanie dla celów korzytania z serwisu. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności oraz Regulaminie serwisu. Zamknięcie tego okienka potwierdza zapoznanie się z informacją o plikach cookies, akceptację polityki prywatności i regulaminu oraz sposobu wykorzystywania plików cookies w serwisie. Możesz zmienić ustawienia obsługi cookies w swojej przeglądarce.
Two vitelline envelope precursors (choriogenin H: Chg H; choriogenin L: Chg L) and an egg yolk precursor (vitellogenin B: VgB) were purified from red lip mullet. The mass of intact Chg H and Chg L were estimated to be ~215 kDa and ~69 kDa, respectively. In SDS-PAGE, Chg H and Chg L separated to positions corresponding to ~51 kDa and ~44 kDa, respectively. The mass of intact VgB was ~530 kDa and resolved...