Serwis Infona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to wartości tekstowe, zapamiętywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Nasz serwis ma dostęp do tych wartości oraz wykorzystuje je do zapamiętania danych dotyczących użytkownika, takich jak np. ustawienia (typu widok ekranu, wybór języka interfejsu), zapamiętanie zalogowania. Korzystanie z serwisu Infona oznacza zgodę na zapis informacji i ich wykorzystanie dla celów korzytania z serwisu. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności oraz Regulaminie serwisu. Zamknięcie tego okienka potwierdza zapoznanie się z informacją o plikach cookies, akceptację polityki prywatności i regulaminu oraz sposobu wykorzystywania plików cookies w serwisie. Możesz zmienić ustawienia obsługi cookies w swojej przeglądarce.
The interpretation of results measured by quantitative ultrasound (QUS) of the heel depends on the population studied. We measured estimated bone mineral density (BMD) of the heel using the Hologic Sahara sonometer. People were studied at county fairs, health fairs, and churches. Subjects were not on treatments that would affect bone density, other than calcium supplementation. This included 823 Caucasian...
Phytochemicals may provide health benefits to humans and help protect against some chronic conditions. Dietetics professionals have been encouraged to educate consumers on the role of phytochemicals in a varied diet and to translate the related research. A POP educational program emphasizing phytochemical food sources and a classroom-style program were developed and previously described. Thirty-three...
Emu meat is a lower-fat meat alternative and is available at restaurants, retail stores, and farms. To our knowledge, no studies have explored the sensory attributes of seasoned ground emu using untrained panelists. The purposes of this study approved by the Institutional Review Board were to 1) determine the acceptability of seasoned ground emu compared to seasoned ground beef and turkey by untrained...
College students may develop unhealthy eating habits during their freshman year. Poor eating habits or exercise regimens and lifestyle choices could lead to chronic disease later in life. We previously reported that 44 [18 males (41%) and 26 females (59%)] freshmen gained an average of 2.8+/-2.7kg (6.2+/-5.9 ) during their first year of college, rather than the ''The Freshman Fifteen'' commonly reported...
Podaj zakres dat dla filtrowania wyświetlonych wyników. Możesz podać datę początkową, końcową lub obie daty. Daty możesz wpisać ręcznie lub wybrać za pomocą kalendarza.