Search results for: Sabina Galus
Journal of the Science of Food and Agriculture > 104 > 3 > 1713 - 1722
Przemysł Spożywczy > 2023 > T. 77, nr 6 > 20--23
Przemysł Spożywczy > 2023 > T. 77, nr 2 > 10--13
Przemysł Spożywczy > 2023 > T. 77, nr 1 > 24--27
Journal of Food Processing and Preservation > 46 > 11 > n/a - n/a
Journal of Food Processing and Preservation > 46 > 7 > n/a - n/a
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego > 2022 > nr 1 > 58--66
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego > 2022 > nr 1 > 91--104
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego > 2022 > nr 1 > 130--141
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego > 2022 > nr 2 > 70--78
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego > 2021 > nr 2 > 62--70
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego > 2021 > nr 1 > 156--167
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego > 2020 > nr 2 > 64--73
Journal of Food Process Engineering > 42 > 6 > n/a - n/a
Polymer Engineering & Science > 59 > S1 > E375 - E383
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego > 2019 > nr 2 > 106--114
Food Hydrocolloids > 2018 > 85 > C > 233-241
Food Hydrocolloids > 2016 > 52 > C > 78-86
Trends in Food Science & Technology > 2015 > 45 > 2 > 273-283
International Journal of Food Science & Technology > 50 > 2 > 372 - 380