Serwis Infona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to wartości tekstowe, zapamiętywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Nasz serwis ma dostęp do tych wartości oraz wykorzystuje je do zapamiętania danych dotyczących użytkownika, takich jak np. ustawienia (typu widok ekranu, wybór języka interfejsu), zapamiętanie zalogowania. Korzystanie z serwisu Infona oznacza zgodę na zapis informacji i ich wykorzystanie dla celów korzytania z serwisu. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności oraz Regulaminie serwisu. Zamknięcie tego okienka potwierdza zapoznanie się z informacją o plikach cookies, akceptację polityki prywatności i regulaminu oraz sposobu wykorzystywania plików cookies w serwisie. Możesz zmienić ustawienia obsługi cookies w swojej przeglądarce.
The properties and changes of an o/w emulsion(mayonnaise) as affected by the replacement of long-chain fatty acid oil with medium-chain fatty acid oil were studied. Different ratios of coconut oil (CNO) and rice bran oil (RBO) (0:100, 10:90, 20:80, 30:70 and 40:60 (v/v)) were blended as the oil base for the study. The highest replacement of RBO with CNO in an o/w emulsion that could be achieved with...