Serwis Infona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to wartości tekstowe, zapamiętywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Nasz serwis ma dostęp do tych wartości oraz wykorzystuje je do zapamiętania danych dotyczących użytkownika, takich jak np. ustawienia (typu widok ekranu, wybór języka interfejsu), zapamiętanie zalogowania. Korzystanie z serwisu Infona oznacza zgodę na zapis informacji i ich wykorzystanie dla celów korzytania z serwisu. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności oraz Regulaminie serwisu. Zamknięcie tego okienka potwierdza zapoznanie się z informacją o plikach cookies, akceptację polityki prywatności i regulaminu oraz sposobu wykorzystywania plików cookies w serwisie. Możesz zmienić ustawienia obsługi cookies w swojej przeglądarce.
The success rate of delivering services in tourism business depends on the successful collaboration with suitable supply chain partners. It makes partner evaluation process critically very important, yet there is currently no available unified evaluation framework in the existing research. Limited by the qualitative nature of evaluation criteria and the incompleteness of available information, the...
The decision problem is certainly to deal with multiple dimensions of attribute providing by multiple of sources of information in order to obtain the single solution, so-called multi-experts multi-attribute decision-making. It is quite also that the provided information is usually conflict between not only from multiple dimensions but also from the different sources which cause the uncertain of information...
Collaborative advantage is one of the main sources for sustaining competition in hotel businesses. Firms that have more collaboration can gain more innovativeness. This concept is highly necessary in service-based industries. However, there is a lack of research empirically investigating such issues especially in hospitality sectors. This study therefore focuses on the influences of supply chain collaboration...
The aim of this research is to develop an in-process detection of the chatter for the actual milling processes regardless of any cutting condition within the small data processing time by utilizing the dynamic cutting forces obtained during cutting. The proposed method introduces three parameters, which are calculated and obtained by taking the ratio of the average variances of the dynamic cutting...
Podaj zakres dat dla filtrowania wyświetlonych wyników. Możesz podać datę początkową, końcową lub obie daty. Daty możesz wpisać ręcznie lub wybrać za pomocą kalendarza.