The Infona portal uses cookies, i.e. strings of text saved by a browser on the user's device. The portal can access those files and use them to remember the user's data, such as their chosen settings (screen view, interface language, etc.), or their login data. By using the Infona portal the user accepts automatic saving and using this information for portal operation purposes. More information on the subject can be found in the Privacy Policy and Terms of Service. By closing this window the user confirms that they have read the information on cookie usage, and they accept the privacy policy and the way cookies are used by the portal. You can change the cookie settings in your browser.
Tłuszcz, będący jednym ze składników mięsa i przetworów mięsnych, odgrywa znaczącą rolę w kształtowaniu reologicznej charakterystyki oraz tekstury i smakowitości gotowego produktu. W branży mięsnej panuje jednak tendencja do produkcji przetworów mięsnych o niskiej lub obniżonej zawartości tłuszczu, co związane jest przede wszystkim z oczekiwaniami konsumentów. Celem przeprowadzonych badań było poznanie...
Dziczyzna, będąca podstawą kuchni myśliwskiej, znana jest konsumentom od wieków. Kiedyś stanowiła ona główne, zwierzęce źródło pożywienia, dzisiaj uchodzi za produkt ekskluzywny. Najczęstszym jej źródłem są dziki i sarny. Znikome są dane na temat danieli, gatunku będącego źródłem mięsa o wysokiej wartości odżywczej. Badań dotyczących mięsa danieli jest niewiele, a większość konsumentów nie utożsamia...
Set the date range to filter the displayed results. You can set a starting date, ending date or both. You can enter the dates manually or choose them from the calendar.