Serwis Infona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to wartości tekstowe, zapamiętywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Nasz serwis ma dostęp do tych wartości oraz wykorzystuje je do zapamiętania danych dotyczących użytkownika, takich jak np. ustawienia (typu widok ekranu, wybór języka interfejsu), zapamiętanie zalogowania. Korzystanie z serwisu Infona oznacza zgodę na zapis informacji i ich wykorzystanie dla celów korzytania z serwisu. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności oraz Regulaminie serwisu. Zamknięcie tego okienka potwierdza zapoznanie się z informacją o plikach cookies, akceptację polityki prywatności i regulaminu oraz sposobu wykorzystywania plików cookies w serwisie. Możesz zmienić ustawienia obsługi cookies w swojej przeglądarce.
As part of investigations on the role of the UDP-GalNAc-ribosome complex in the initial O-glycosylation of proteins, we have isolated from porcine gastric mucosa GalNAc-transferase, mucin and apomucin, and its three fractions containing carbohydrate in the amounts: I - 1.6%, II - 0.65% and III - 0.00% (wt/wt) of apomucin mass. Amino acid analysis showed that fractions I and II contained slightly higher...
O-Glycans from pig gastric mucin were released by β-elimination in 0.2 M triethylamine and 50% aqueous hydrazine water solution. The released glycan hydrazides were isolated using Centricon 10 separators, brought to their reducing form and reductive by labelled with p-aminobenzoic acid ethyl ester (ABEE). Labelled products were fractionated into neutral and acid fractions on a Bio-Gel P4 column, calibrated...
Podaj zakres dat dla filtrowania wyświetlonych wyników. Możesz podać datę początkową, końcową lub obie daty. Daty możesz wpisać ręcznie lub wybrać za pomocą kalendarza.