Serwis Infona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to wartości tekstowe, zapamiętywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Nasz serwis ma dostęp do tych wartości oraz wykorzystuje je do zapamiętania danych dotyczących użytkownika, takich jak np. ustawienia (typu widok ekranu, wybór języka interfejsu), zapamiętanie zalogowania. Korzystanie z serwisu Infona oznacza zgodę na zapis informacji i ich wykorzystanie dla celów korzytania z serwisu. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności oraz Regulaminie serwisu. Zamknięcie tego okienka potwierdza zapoznanie się z informacją o plikach cookies, akceptację polityki prywatności i regulaminu oraz sposobu wykorzystywania plików cookies w serwisie. Możesz zmienić ustawienia obsługi cookies w swojej przeglądarce.
The effect of dietary inclusion of amaranth meal on hematology and blood biochemistry, of rainbow trout Oncorhynchus mykiss was examined. The fish (mean length 35.2 ± 0.6 cm; mean weight 524.8 ± 28.5 g) were divided into three groups: a reference group (RF) fed commercial trout pellet and two experimental groups (EF5 and EF10) fed feeds containing 5.0% and 10.0% of amaranth meal respectively. Determined...
The aim of the this study was the to assessment of use the amaranth meal in feed for rainbow trout Oncorhynchus mykiss. Two experimental feeds contained 5.0% and 10.0% of amaranth meal were prepared and compared to reference diet (commercial feed) containing similar amountsof specific nutrients. Initial body wet weight of experimental trout was 524.8±28.5 g and mean lengthof 35.2±0.6 cm. Feed was...
The objective of this study has been to determine the chemical composition of fish which are used to make traditional dishes in Warmia and Mazury. The material for our analyses consisted of lake fish (roach, tench, pike, vendace, burbot) and cultured fish (carp) from north-eastern Poland. The highest protein content was found in muscles of vendace (19.2 ÷ 21.9%) and roach (20.5%), and the lowest one...
This study addressed the feeding of sexually mature perch (Perca fluviatilis L.) in Lake Kortowskie in the autumn-winter period (October-March). A total of 81 perch specimens were caught, of which 20.2% were males, 69.1% females, and 7 specimens were of unidentified sex. The composition of the perch diet was very diversified. The food contained zooplankton, insect larvae, fish, and other components...
Podaj zakres dat dla filtrowania wyświetlonych wyników. Możesz podać datę początkową, końcową lub obie daty. Daty możesz wpisać ręcznie lub wybrać za pomocą kalendarza.