Serwis Infona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to wartości tekstowe, zapamiętywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Nasz serwis ma dostęp do tych wartości oraz wykorzystuje je do zapamiętania danych dotyczących użytkownika, takich jak np. ustawienia (typu widok ekranu, wybór języka interfejsu), zapamiętanie zalogowania. Korzystanie z serwisu Infona oznacza zgodę na zapis informacji i ich wykorzystanie dla celów korzytania z serwisu. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności oraz Regulaminie serwisu. Zamknięcie tego okienka potwierdza zapoznanie się z informacją o plikach cookies, akceptację polityki prywatności i regulaminu oraz sposobu wykorzystywania plików cookies w serwisie. Możesz zmienić ustawienia obsługi cookies w swojej przeglądarce.
Optimisation and establishment of separation conditions of organic acids from Usnea longissima Ach. by pH-zone-refining counter-current chromatography: Discussion of the eluotropic sequence
Key Laboratory of TCM Quality Control Technology, Shandong Analysis and Test Center, Shandong Academy of Sciences, 19 Keyuan Street, Jinan, Shandong 250014, China
College of Pharmacy, Shandong University of Traditional Chinese Medicine, 4655 Daxue Street, Jinan, Shandong 250355, China
Key Laboratory of TCM Quality Control Technology, Shandong Analysis and Test Center, Shandong Academy of Sciences, 19 Keyuan Street, Jinan, Shandong 250014, China
Key Laboratory of TCM Quality Control Technology, Shandong Analysis and Test Center, Shandong Academy of Sciences, 19 Keyuan Street, Jinan, Shandong 250014, China
Key Laboratory of TCM Quality Control Technology, Shandong Analysis and Test Center, Shandong Academy of Sciences, 19 Keyuan Street, Jinan, Shandong 250014, China