Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego > 2011 > 66 > 1
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 2083-5809 |
Authors
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
1. Chartrin P., Méteau K., Juin H., Bernadet M. D., Guy G., Larzul C., Rémignon H., Mourot J., J. Duclos M., and Baéza E. (2006). Effects of intramuscular fat levels on sensory characteristics of duck breast meat. Poultry Science 85, 914–922.
-
2. Hamm R. (1986). Functional properties of the myofibrillar system and their measurements. W: Muscle as Food, pod red., P.J. Bechtel, Academic Press, Orlando, 144.
-
3. Jakubowska M., Gardzielewska J., Kortz J., Karamucki T., Buryta B., Rybarczyk A., Otolińska A., Natalczyk-Szymkowska W. 2004 – Kształtowanie się cech fizykochemicznych mięśni piersiowych w zależności od wartości pH mierzonego 15 minut po uboju u kurcząt brojlerów. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 3(1), 139-144