Studies in Ancient Art and Civilization > 2016 > 20 > 103-114
Źródło
Abstrakt
Identyfikatory
ISSN czasopisma : | 0083-4300 , 2449-867X |
DOI | 10.12797/SAAC.20.2016.20.06 |
Autorzy
Słowa kluczowe
Informacje dodatkowe
Wydawca
Obszary wiedzy
Bibliografia
-
Amyx D. A. 1958. The Attic stelai. Part 3: vases and other containers. Hesperia 27, 163–254.
-
Banducci L. 2015. Fuel, cuisine and food preparation in Etruria and Latium: cooking stands as evidence for change. In Spataro M. and Villing A. (eds.), Ceramics, Cuisine and Culture: the Archaeology and Science of Kitchen Pottery in the Ancient Mediterranean World, 157– 169. Oxford.
-
Bernhard M. L. (ed.) 1976. Zabytki archeologiczne Zakładu Archeologii Śródziemnomorskiej Uniwersytetu Jagiellońskiego. Katalog. Krakow.