Przemysł Spożywczy > 2016 > T. 70, nr 5 > 39--43
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 0033-250X |
journal e-ISSN : | 2449-996X |
DOI | 10.15199/65.2016.5.9 |
Authors
Keywords
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
[1] Andon M., J. Anderson. 2008. „State of the art. Reviews: the oatmeal-cholesterol connection: 10 years later”. Am. J. Lifestyle Med. 2 : 51-57.
-
[2] Bień B., A. Jarosz, T. de Latour, A. Mastalerz-Migas, K. Marczewski, K. Okręglicka, I. Ponikowska, J. Woy-Wojciechowski, A. Ziółkowska. 2014. „Stanowisko Grupy Ekspertów w sprawie zaleceń dotyczących spożycia wody i innych napojów przez osoby w wieku podeszłym”. Acta Balneol. t. LVI, 2 (136) : 118-127.
-
[3] Cater N.B.. 2000. “Plant sterol ester: Review of cholesterol-lowering efficacy and implications for coronary heart disease risk reduction”. Prec. Cardiol. 3 : 121-130.