Przemysł Spożywczy > 2014 > T. 68, nr 10 > 8--12
Źródło
Abstrakt
Identyfikatory
ISSN czasopisma : | 0033-250X |
e-ISSN czasopisma : | 2449-996X |
Autorzy
Słowa kluczowe
Informacje dodatkowe
Wydawca
Obszary wiedzy
Bibliografia
-
[1] Kurkowiak B.: 2013. Comparative price levels for food, beverages and tobacco. Significant differences in price level for food, beverages and tobacco across Europe in 2012. Statistics in focus, Economy and Finance, no 15, Eurostat.
-
[2] Szczepaniak I.: 2012. Analiza porównawcza cen żywności w Unii Europejskiej. Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu, t. XIV, z. 2.
-
[3] Szczepaniak I.:2013. Zróżnicowanie cen konsumenta żywności w Unii Europejskiej, [w:] Szczepaniak I. (red.), Monitoring i ocena konkurencyjności polskich Producentów żywności (3). Potencjał konkurencyjny – wybrane elementy. Seria Program Wieloletni 2011-2014, Raport nr 73, IERiGŻ-PIB, Warszawa.