Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego > 2014 > nr 2 > 86--91
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 0867-793X |
journal e-ISSN : | 2719-3691 |
Authors
Keywords
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
[1] BREF – Zintegrowane zapobieganie zanieczyszczeniom i ich ograniczanie. Dokument referencyjny na temat najlepszych dostępnych technik w przemyśle spożywczym, dostęp 2014. http://ippc.mos.gov.pl/ippc/custom/BREF_spozy% 281%29.pdf
-
[2] Changani S. D., Belmar -Beiny M. T., Fryer P. J. 1997. Engineering and chemical factors associated with fouling and cleaning in milk processing. Experimental Thermal and Fluid Science 14: 392-406.
-
[3] Kukulka D. J., Devgun M. 2007. Fluid temperature and velocity effect on fouling. Applied Thermal Engineering 27, 2732-2744.