Zeszyty Naukowe. Chemia Spożywcza i Biotechnologia / Politechnika Łódzka > 2003 > Z. 67 > 101-108
Źródło
Abstrakt
Identyfikatory
ISSN czasopisma : | 1509-7013 |
Autorzy
Słowa kluczowe
Informacje dodatkowe
Wydawca
Obszary wiedzy
Bibliografia
-
[1] Achremowicz B., Fortuna T., Januszewska R., Juszczak L., Kielski A., Pałasiński M.. Wpływ wielkości ziaren skrobiowych na ich porowatość. Żywność, Technologia, Jakość. 1997, 3, 28.
-
[2] AI-Karali G.N., Freifej K.I. Seed yield and chemical composition of durum wheat under arid and semiarid Mediterranean environments. Triticae III, Inter. Triticae Symp. 1997,439.
-
[3] Asaoka M., Okuno K., Sugimoto Y., Kawakami J., Fuwa H. Effect of environmental temperature during development of rice plants on some properties of endosperm starch. Starch/Stärke. 1984, 36, 189.