Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego > 2004 > T. 14, nr 1 > 13-17
Źródło
Abstrakt
Identyfikatory
ISSN czasopisma : | 0867-793X |
e-ISSN czasopisma : | 2719-3691 |
Autorzy
Informacje dodatkowe
Wydawca
Obszary wiedzy
Bibliografia
-
[1] Bogacz A.: Wody butelkowane. Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny , 6, str. 20, 2001.
-
[2] Bortkun O.: Rynek butelkowanych wód pitnych w Polsc e. Przemysł Fermentacyjny i Owoc owo Warzywny, 6, str. 21, 2001.
-
[3] Commission Directive 2003/40/EC of 16 May 2003 es tablishing the list, concentration limits and labeling re quirements for the constituents of natural minerał waters and the conditions for using ozone-enriched air for the treatment of natural minerał waters and spring waters. Officia! Journal of the European Communities, L 126.