Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej > 2003 > R. 38, nr 6 > 32-35
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 0009-4919 |
Authors
Keywords
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
[1] KONDRATOWICZ J., 1998. Ciekły azot jako czynnik oziębiający w kutrze. Metoda Linkut. Konferencja Naukowo-Promocyjnna lepsza żywność”. Targi Żywności Wama Agro Food’98, (V), 97-99.
-
[2] KONDRATOWICZ J., 1998. Masowanie w mieszarkach bębnowych. Metoda Tumblen. Konferencja Naukowo-Promocyjna „Lepsza żywność”. Targi Żywności Wama Agro Food ’ 98, (V), 94-96.
-
[3] KONDRATOWICZ J., 2001. Nowoczesne technologie zastosowania skroplonego gazu w przemyśle spożywczym. Chłodnictwo, 12, 42-44.