Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego > 2014 > nr 1 > 77--83
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 0867-793X |
journal e-ISSN : | 2719-3691 |
Authors
Keywords
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
[1] Białas L., Lesiecki M., Leja K., Lewandowicz G . 2010. Ocena przydatności wycierki ziemniaczanej w wytwarzaniu półproduktu do fermentacji etanolowej. Zesz. Probl. Post. Nauk Roln., 557, 467-477.
-
[2] Bień J., Kowalczyk M., Kamizela T. 2009.Wpływ parametrów warstwy filtracyjnej oraz sposobu preparowania osadów ściekowych na efekty ich odwadniania, Gospodarka odpadami komunalnymi, Tom V, Wydawnictwo Feniks, Koszalin, 129-138.
-
[3] Bień J. 2011. Badania charakterystyk reologicznych i odwadniania chemicznie preparowanych osadów ściekowych. Inżynieria i Ochrona Środowiska 2011, t. 14, nr 4, 323-332.