Zeszyty Naukowe. Organizacja i Zarządzanie / Politechnika Śląska > 2019 > z. 139 > 179--191
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 1641-3466 |
DOI | 10.29119/1641-3466.2019.139.13 |
Authors
Keywords
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
1. Bodin, B., and Ebbersten, S. (1999). Żywność i surowce roślinne. Zrównoważone rolnictwo, leśnictwo i rybołówstwo. Katowice: Wydawca EcoEdycja.
-
2. Burger, T. (2005). Świadomość ekologiczna społeczeństwa polskiego. Warszawa: Instytut Gospodarki Przestrzennej i Mieszkalnictwa.
-
3. Dąbrowska, A., Janoś-Kresło, M. (2012). Etyka działalności przedsiębiorstw a etyka postępowania konsumentów. Marketing i Rynek, 1, 10-16.