Przemysł Spożywczy > 2023 > T. 77, nr 12 > 36--38
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 0033-250X |
journal e-ISSN : | 2449-996X |
DOI | 10.15199/65.2023.12.5 |
Authors
Keywords
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
[1] Borkowska B., A. Robaszewska. 2012. „Zastosowanie ziarna gryki w różnych gałęziach przemysłu”. Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni 73: 43-55.
-
[2] Dymarska E., H. Szymusiak, Z. Krejpcio. 2011. „Badania właściwości przeciwrodnikowych łusek gryki zwyczajnej jako składnika prozdrowotnych herbatek”. Problemy Higieny i Epidemiologii 92(4): 876-879.
-
[3] Dziedzic K., D. Górecka, A. Drożdżyńska, K. Czaczyk. 2008. „Wpływ procesu otrzymywania kaszy gryczanej prażonej na zawartość wybranych składników odżywczych”. Żywność Nauka Technologia Jakość 60(5): 63-70.