Przemysł Spożywczy > 2023 > T. 77, nr 3 > 28--32
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 0033-250X |
journal e-ISSN : | 2449-996X |
DOI | 10.15199/65.2023.3.5 |
Authors
Keywords
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
[1] Bończak A., T. Florowski, A. Florowska, M. Słowiński. 2022. „Mięso oddzielone mechanicznie jako składnik przetworów mięsnych – opinie konsumentów”. Przemysł Spożywczy 76 (3) : 22-28. DOI: 10.15199/65.2022.3.4.
-
[2] Domaradzki P., M. Florek, A. Litwińczuk, A. Kaliniak, A. Staszowska. 2012. „Jakość parówek w sprzedaży detalicznej oferowanych dla dzieci”. W Selected aspects of food quality evaluation = Wybrane aspekty oceny jakości żywności /ed. Zieliński R., Żuchowski J. Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji – PIB, 128-140.
-
[3] Domaradzki P., M. Florek, P. Skałecki, A. Litwińczuk, G. Chołojczyk, M. Dmoch. 2016. „Porównanie jakości parówek tradycyjnych i o obniżonej kaloryczności oferowanych w sprzedaży detalicznej”. W Food quality evaluation = Ocena jakości żywności /ed. Żuchowski J, Zieliński R. Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji – PIB, 180-189.