Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego > 2013 > nr 1 > 23--26
Źródło
Abstrakt
Identyfikatory
ISSN czasopisma : | 0867-793X |
e-ISSN czasopisma : | 2719-3691 |
Autorzy
Słowa kluczowe
Informacje dodatkowe
Wydawca
Obszary wiedzy
Bibliografia
-
[1] Anonim 1999. Barwa i jakość. Heidelberg Druckmaschinen AG, Kurfursten-Anlage, 52-60.
-
[2] Chen Ch .H., Kuo W.S., Lai L.S. 2009. Effect of surfactants on water barrier and physical properties of tapioca starch/decolorized hsian-tsao leaf gum films. Food Hydrocoll., 23, 714-721.
-
[3] Flores S., Famá L., Rojas A.M., Goyanes S., Gerschenson L. 2007. Physical properties of tapioca-starch edible films: Influence of filmmaking and potassium sorbate. Food Research Int., 40, 257-265.