Journal of Ecological Engineering > 2015 > Vol. 16, nr 1 > 57--61
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 2299-8993 |
DOI | 10.12911/22998993/587 |
Authors
Keywords
Additional information
Fields of science
Bibliography
-
1. Bártová V., Bárta J., Diviš J., Švajner J., Peterka J. 2009. Crude protein content in tubers of starch processing potato cultivars in dependence on different agro-ecological conditions. Journal Central European Agriculture, 10(1), 57–66.
-
2. Chotkowski J., Rembeza J. 2005. Preferencje konsumentów i zmiany w spożyciu ziemniaków. Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu, VII, 8, 42–49.
-
3. Czerwiecki L. 2009. Współczesne poglądy na rolę przeciwutleniaczy roślinnych w profilaktyce chorób cywilizacyjnych. Roczniki Państwowego Zakładu Higieny, 60(3), 201–206.