Przemysł Spożywczy > 2017 > T. 71, nr 6 > 44--46
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 0033-250X |
journal e-ISSN : | 2449-996X |
DOI | 10.15199/65.2017.6.9 |
Keywords
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
[1] Achigan-Dako Enoch G., Olga E.D. Sogbohossou, Patric Maundu. 2014. „Current knowledge on Amaranthus spp.: research avenues for improved nutritional value and yield in leafy amaranthus in sub-Saharan Africa”. Euphytica 197 : 303-317.
-
[2] Achremowicz Bohdan., Alicja Ceglińska, Tadeusz Haber, Jan Hołownia, Katarzyna Just, Mieczysław Obiedziński. 2015. „Ogólna charakterystyka i technologiczne wykorzystanie nasion szarłatu. część I. Ogólna charakterystyka szarłatu”. Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego 1: 118-125.
-
[3] Adeyeye Emmanuel Ilesanmi, Folasade Olufisayo Omolayo. 2011. „Chemical composition and functional properties of leaf protein concentrates of Amaranthus hybridus and Telfairia occidentalis”. Agriculture and Biology Journal of North America 2 (3) : 488-511.