Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego > 2014 > nr 1 > 17--21
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 0867-793X |
journal e-ISSN : | 2719-3691 |
Authors
Keywords
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
[1] Aljewicz M., Kowalska M., Cichosz G . 2012. Wartość odżywcza i biologiczna wyrobów seropodobnych i analogów serów. Prz. Mlecz., 12, 4-10.
-
[2] Aljewicz M., Cichosz G ., Kowalska M. 2011. Produkty seropodobne, analogi serów topionych i dojrzewających. Żywność. Nauka. Technologia. Jakość., 5(78), 16-25.
-
[3] Ascherio A., Katan M.B., Zock P.L., Stampfer M.J., Willett W.C. 1999. Trans fatty acids and coronary heart disease. N. Engl. J. Med,. 340 (25), 1994-1998.