Source
Identifiers
journal ISSN : | 0044-1600 |
Authors
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
1. Berdowski J.: Wyniki badań przeprowadzonych na podstawie audytów z ramienia jednostki certyfikującej dotyczących interpretacji wymagań fundamentalnych standardu wg VI wersji B.R.C. w korelacji z podobnymi wymaganiami VI wersji I.F.S. Materiały konferencyjne – Doskonalenie Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności, Polskie Forum ISO 9000. Zakopane, 14-16 kwietnia 2013 r.
-
2. Berdowski J., Mężyńska A.: Nowe wymagania FSSC 22000 (Food Safety System Certification) szczególnym wyzwaniem dla rynku spożywczego. Materiały konferencyjne – Doskonalenie Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności, Polskie Forum ISO 9000. Zakopane, 14-16 kwietnia 2013 r.
-
3. Ciechomski W.: Koncentracja handlu w Polsce i jej implikacje dla strategii konkurowania przedsiębiorstw handlowych. Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, Poznań 2010.