Przemysł Spożywczy > 2020 > 74 > 9
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 0033-250X |
DOI | 10.15199/65.2020.9.5 |
Authors
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
[1] Abramczyk K., A. Gałązka. 2017. „Pałeczki Salmonella i Escherichia coli jako realne zagrożenie zdrowia ludzi oraz jakości gleby”. Studia i Raporty IUNG-PIB 54 (8) : 73-82.
-
[2] Baer A.A., MJ. Miller, A.C. Dilger. 2013. „Pathogens of interest to the pork industry: a review of research on interventions to assure food safety”. Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety 12 : 183-217, DOI: 10.1111/1541-4337.12001.
-
[3] Białasiewicz D., A. Zwierzyńska, D. Majczyna, J. Królasik. 2002. „Ocena jakości mikrobiologicznej mięsa mielonego przeznaczonego do sprzedaży detalicznej”. Roczniki Państwowego Zakładu Higieny 53 (4) : 351 -358.