Żywność Nauka Technologia Jakość > 1999 > 6 > 1 > 60-69
Source
Abstract
Identifiers
journal ISSN : | 1425-6959 |
Keywords
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
[1] Kowrygo B., Górska-Warsewicz H., Ługowska K.: Ocena preferencji konsumenckich w zakresie żywności i żywienia. Żywność. Technologia. Jakość, 2(11), 1997, 51 - 59.
-
[2] Kowrygo B., Zbrzeźna I.: Ocena preferencji konsumenckich w zakresie spożycia mleka i przetorów mlecznych. Przegląd Mleczarski, 3, 1994, 73 - 76.
-
[3] Pieczonka W., Świda J.: Czynniki marketingowe i psychograficzne kształtujące popyt mieszkańców Polski południowo-wschodniej na przetwory mleczne. Prace Towarzystwa Naukowego w Rzeszowie, Seria 4: Towaroznawstwo i Przetwórstwo, 3, 1995, 19 - 26.